Tagrenovering, tagreparation eller udskiftning​

​Er det blevet tid til tagrenovering? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi stor ekspertise med renovering af tag. Vi kan lave alt fra en mindre tagreparation til et helt nyt tag, og vi kører ud til kunder i blandt andet Brønderslev, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Vi leverer altid et pænt og solidt håndværk

Taget er husets vigtigste klimaskærm og skal stå model til al slags vejr. Derfor bliver taget mærket med tiden, og før eller siden bliver det nødvendigt med en tagrenovering. Vi er eksperter inden for tagpap, som vi har leveret til en bred vifte af kunder i mange år.

Du har en garanti for kvalitet, når du vælger os til at lave et nyt tag. Ikke bare fordi vi leverer et pænt og solidt håndværk og har en stor stamkundekreds, men også fordi vi er medlem af Byg Garanti og Danske Tagdækkermestres Brancheforening.

Vi har over 50 års erfaring med tagarbejde, og vi benytter kun danske materialer fra de bedste leverandører. Dertil kommer, at vi har dygtige fagfolk, og at vi løbende deltager på kurser og efteruddannelse.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et ny tag afhænger af tagmaterialet, men også af metoden og omfanget af arbejdet. Vi kan f.eks. lægge et nyt tagpaptag direkte på et eksisterende tag. Samtidig kan vi lægge merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion.

Få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering

Vi kommer meget gerne forbi dit hus eller din ejendom for at se på, hvilken type tagrenovering der vil være den bedste i dit tilfælde. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for renovering af tag eller for andet tagarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 24 40 49 55 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

​Kontakt os på tlf. 24 40 49 55 eller send os en e-mail for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på tagbelægning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for professionel tagrenovering

Ring til os på telefon 24 40 49 55 eller skriv til os på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for at hører mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi glæder os til at gå i gang med nye projekter inden for tagrenovering.

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail