Ovenlysvindue med eller uden gardin

Drømmer du om at få et ovenlysvindue? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi speciale i tagarbejde, herunder ovenlysvinduer med eller uden gardin. Vi monterer vinduer for kunder i blandt andet Brønderslev og Aalborg samt det øvrige Nordjylland med videre.

Få mere sol og lys ind i de mørke rum

Et ovenlysvindue på fladt tag skaber lys og liv i alle slags rum. Det kan være alt fra et lille og mørkt værelse til et stort og rummeligt køkken. Vinduerne kan leveres med rullegardin, så du kan lukke af for stærk sol eller nattens mørke. Ovenlysvinduerne kan også monteres på et tag med hældning, hvis der skal laves beboelsesrum på tagetagen.

Vi har over 50 års erfaring med alle former for tagarbejde, og vi benytter kun materialer fra de bedste leverandører. Samtidig har vi dygtige fagfolk, som løbende kommer på kurser og efteruddannelse. Vi er desuden medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Byg Garanti. Det er en ekstra garanti for dig.

Hvad koster et ovenlysvindue?

Vores priser for montering af ovenlysvindue afhænger især af taget og tagkonstruktionen. Dertil kommer naturligvis selve vinduet og det eventuelle udstyr som f.eks. rullegardin med videre. Der er mulighed for en billig løsning, men et praktisk og funktionelt vindue vil skabe glæde i mange år.

Kontakt os for at få et tilbud på et vindue

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud for at kigge på taget. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af ovenlysvinduer.

Du kan ringe til os på telefon ​24 40 49 55 for at aftale et møde. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk, og så svarer vi hurtigst muligt.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

​Kontakt os på tlf. 24 40 49 55 eller send os en e-mail for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på tagbelægning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail