En tagdæKKer du kan stole på​

Listedækning giver taget flotte skyggeeffekter

Kunne du tænke dig et tag med listedækning? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi 50 års erfaring med tagarbejde, og vi har speciale i tagpap med eller uden lister. Listerne skaber flotte skyggeeffekter. Vi laver tagopgaver for kunder i blandt andet Brønderslev, Aalborg det øvrige Nordjylland med videre.

Giv taget et spændende udtryk med en listedækning

Man har anvendt tagpap i over hundrede år, og mange forbinder det med flade og glatte tage, hvor man ikke kan se taget. Glatte tage kaldes for glatdækning og har en stor styrke og en lang holdbarhed.

Det flotte alternativ er en listedækning, som dog kræver en taghældning, der er større end 1:10. Listerne skaber et spændende udtryk med nogle flotte skyggeeffekter. Vi kan blandt andet lave listetage med Icopal-tagpap.

Vi startede i 1969 og har dermed mere end 50 års erfaring som tagdækker. Vi benytter kun danske materialer, som er fra de bedste leverandører. Samtidig har vi dygtige fagfolk, og de kommer løbende på efteruddannelse og forskellige kurser.

Vi er naturligvis medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Byg Garanti. Dette er en ekstra garanti for dig, når du benytter os som tagdækker.

Kontakt os for at høre om de spændende muligheder

Vi kommer gerne ud for at tage en snak om de mange spændende muligheder med lister. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris for en listedækning.

Du kan ringe på telefon ​24 40 49 55 for at aftale et besøg. Du kan også skrive til e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

​Kontakt os på tlf. 24 40 49 55 eller send os en e-mail for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på tagbelægning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail