Lægning af tagpap og renovering af tagpapdækning

Er det blevet tid til en ny tagpapdækning? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi over 50 års erfaring med lægning af tagpap, tagrenovering og andet tagarbejde. Vi hjælper med både små og store tagopgaver for kunder i blandt andet Brønderslev, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

En tagpapdækning kan laves i alle farver og former

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller om tage med f.eks. eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader. Vi har speciale i tagpap, som passer godt til den moderne byggestil og har en lang levetid. Samtidig er der mulighed for

mange forskellige farver og former. Vi kan blandt andet lægge Icopal-tagpap.

Ved renovering af en tagpapdækning kan vi lægge den nye tagbelægning direkte på det eksisterende tag, efter det har gennemgået en grundig klargøring. I forbindelse med lægning af tagpap kan vi samtidig lægge merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion, så bygningsreglementets krav til varmeisolering bliver opfyldt.

​​

Vi udskifter også tagtilbehør såsom:

​​

  • Ovenlys
  • Sternkapsler
  • Hætter og tagnedløb

Gode leverandører og dygtige fagfolk med stor erfaring

Vi anvender kun danske materialer fra de bedste leverandører, og derfor kan du altid kan være sikker på at få et produkt, som holder mange år frem i tiden. Samtidig er vi medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Byg Garanti.

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som har stor erfaring med tagarbejde. Vi deltager løbende på kurser og efteruddannelse, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden og er opdateret inden for vores fag.

Hvad koster det at få lagt tagpap?

Vores priser for at lægge tagpap afhænger af flere forhold, herunder om det skal lægges oven på en eksisterende tagpapdækning, og om der skal lægges merisolering. Vi tilbyder tagpap med eller uden lister.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af tagpap

Du er velkommen til at høre mere om montering af tagpap eller et andet tagmateriale. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for lægning af tagpap eller andet tagarbejde. Du kan ringe til os på telefon 24 40 49 55, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

​Kontakt os på tlf. 24 40 49 55 eller send os en e-mail for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på tagbelægning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt tagdækker

Kontakt os på telefon 24 40 49 55 eller skriv til os på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med dit nye tag.

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail