Nyt tag såsom tagpaptag og tegltag

Er det blevet tid til at få et nyt tag? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi stor ekspertise med alle former for tagrenovering, og vi laver alt fra tegltage til tagpaptage. Vi laver tagarbejde for private, erhverv og offentlige instanser i blandt andet Brønderslev, Aalborg det øvrige Nordjylland.

Lang erfaring med renovering og udskiftning af tage

Vi renoverer og udskifter alle typer tage, og vi arbejder med blandt andet tagpap, tegl og skifer med videre. Vi har en særlig ekspertise med tagpap, som passer godt til den moderne byggestil. Der er mulighed for mange forskellige farver og former, og taget får en lang levetid.

Du har en garanti for kvalitet, når du vælger os til at lave et nyt tag. Udover vi leverer et flot og solidt håndværk og har en stor stamkundekreds, er vi medlem af Byg Garanti og Danske Tagdækkermestres Brancheforening.

Vi har arbejdet med tage siden 1969, og dermed har vi over 50 års erfaring. Det betyder med andre ord, at vi har et stort kendskab til de mange muligheder inden for tagarbejde. Derfor kan vi samtidig tilbyde professionel rådgivning fra A til Z.

Hvad koster et nyt tag? Hvad koster et nyt tegltag?

Vores priser for et nyt tag, uanset det er tagpap eller tegl, afhænger af flere forhold såsom behovet for isolering, renovering af selve tagkonstruktionen og så videre. Vi kan f.eks. lægge et nyt tagpap direkte på det gamle tag, og vi kan lægge merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på tagarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os tidligt i overvejelserne, så du kan få fuld gavn af vores knowhow. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for udskiftning af taget.

Du kan ringe på telefon ​24 40 49 55 for at få en indledende snak. Du kan også skrive til e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk, og vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

Udfyld nedenstående formular for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud. Vi svarer hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt tagdækker

Kontakt os på telefon ​24 40 49 55 eller skriv til os på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med dit nye tag.

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail