Tagisolering såsom efterisolering og merisolering

Overvejer du at forbedre husets tagisolering? Hos Vendsyssel Tagbelægning er vi specialiseret i isolering, merisolering og efterisolering af tage. Vi laver alle former for tagrenovering og tagarbejde for kunder i blandt andet Brønderslev og Aalborg samt det øvrige Nordjylland.

Dygtige fagfolk med speciale i tagpap og tagisolering

Vi har specialiseret os i at renovere og lægge nye tage, og det kan blandt andet være eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader. Dog har vi især speciale i tagpap, og det kan være et tag med hældning, eller det kan være fladt. Samtidig laver vi alle former for tagisolering, som gør, at bygningsreglementets krav til varmeisolering bliver opfyldt.

Vi kan f.eks. udskifte en eksisterede isolering, og vi kan lægge en ny isolering i forbindelse med et nyt tag. Der er også mulighed for efterisolering og merisolering. Vi kan f.eks. lægge udvendig merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion, hvis vi skal lægge et tagpaptag direkte på det eksisterende tag.

Vi har over 50 års erfaring inden for faget, og vi benytter kun danske materialer fra de bedste leverandører. Samtidig har vi dygtige fagfolk, som løbende deltager på kurser og efteruddannelse. Dertil kommer, at vi er medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Byg Garanti, hvilket er en ekstra garanti for dig.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af tag

Vi kommer meget gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi får en snak om dine ønsker, og hvor vi gennemgår de forskellige muligheder for tagisolering. Herefter laver vi meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for isolering af tag.

Du kan ringe til os på telefon ​24 40 49 55 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk.

​Brug for tagbelægning?

Indhent tilbud i dag​

​Kontakt os på tlf. 24 40 49 55eller send os en e-mail for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på tagbelægning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vendsyssel Tagbelægning

Hos Vendsyssel Tagbelægning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helst fordi din husstand eller virksomhed, så vi kan vurdere tagbelægningsopgavens omfang og få afdækket dine behov på bedste vis.

Kontakt os

Vendsyssel Tagbelægning v/Søren Skriver Klattrup

​CVR: 40114343

Adresse: Østermarken 15, 9320 Hjallerup

​E-mail: Send os en e-mail