Ovenlysvindue

Ovenlysvindue med eller uden gardin

Drømmer du om at få et ovenlysvindue? Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi speciale i tagarbejde, herunder ovenlysvinduer med eller uden gardin. Vi monterer vinduer for kunder i blandt andet Brønderslev og Aalborg samt det øvrige Nordjylland med videre.

Få mere sol og lys ind i de mørke rum

Et ovenlysvindue på fladt tag skaber lys og liv i alle slags rum. Det kan være alt fra et lille og mørkt værelse til et stort og rummeligt køkken. Vinduerne kan leveres med rullegardin, så du kan lukke af for stærk sol eller nattens mørke. Ovenlysvinduerne kan også monteres på et tag med hældning, hvis der skal laves beboelsesrum på tagetagen.​

Vi har over 50 års erfaring med alle former for tagarbejde, og vi benytter kun materialer fra de bedste leverandører. Samtidig har vi dygtige fagfolk, som løbende kommer på kurser og efteruddannelse. Vi er desuden medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Byg Garanti. Det er en ekstra garanti for dig.

Hvad koster et ovenlysvindue?

Vores priser for montering af ovenlysvindue afhænger især af taget og tagkonstruktionen. Dertil kommer naturligvis selve vinduet og det eventuelle udstyr som f.eks. rullegardin med videre. Der er mulighed for en billig løsning, men et praktisk og funktionelt vindue vil skabe glæde i mange år.

Kontakt os for at få et tilbud på et vindue

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud for at kigge på taget. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af ovenlysvinduer.

Du kan ringe til os på telefon 20 13 62 97 for at aftale et møde. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk, og så svarer vi hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Vendsyssel Tagbelægning ApS