Skriv til os
Ring på tlf.: Hans Jørgen:  (+45) 20 13 62 97 Søren: (+45) 24 40 49 55  eller send en email til  kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk

Tagpap

Lægning af tagpap nær Brønderslev, Hjørring og Aalborg

Når det kommer til tagpap, er der masser af fordele, som er værd at tage i betragtning. Blandt andet passer det rigtig godt til den moderne byggestil, har en lang levetid, mulighed for mange forskellige farver og former samt stor smidighed.

DE BEDSTE LEVERANDØRER INDEN FOR TAGPAP

Vi anvender danske materialer fra de bedste leverandører på markedet, så du altid kan være sikker på et produkt, der både holder nu og i mange år frem. Derudover er vi medlem af Byg Garanti og Danske Tagdækkermestres Brancheforening, så du har en garanti, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler i arbejdet med tagpap.

DYGTIGE MEDARBEJDERE TIL LÆGNING AF TAGPAP

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk med stor erfaring inden for tag og især lægning af tagpap. Vi deltager naturligvis løbende på kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret inden for vores fag og er i besiddelse af den nyeste viden inden for tagpap.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Ring til os på telefon 20136297 eller skriv på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi glæder os altid til at gå i gang med nye projekter inden for tagpap.