Skriv til os
Ring på tlf.: Hans Jørgen:  (+45) 20 13 62 97 Søren: (+45) 24 40 49 55  eller send en email til  kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk

Nyt tag

Nyt tag nær Brønderslev og Aalborg

Har du behov for et nyt tag, er vi det oplagte valg. Vi klarer alle former for nyt tag for private såvel som erhverv. Er der tale om en institution eller en anden offentlig instans, som har behov for nyt tag, er vi naturligvis også gerne behjælpelige.

MEDLEM AF BYG GARANTI

Vi er eksperter inden for tagpap, som vi i mange år har leveret til en bred vifte af kunder. Når du vælger os, har du en garanti for kvalitet inden for nyt tag.

Ikke bare fordi vi leverer solidt og pænt håndværk og har en stor stamkundekreds, men også fordi vi er medlem af Byg Garanti og Danske Tagdækkermestres Brancheforening.

LEVERING AF NYT TAG SIDEN 1969

Vores virksomhed har eksisteret siden 1969, hvilket betyder, at vi har et stort kendskab til de mange muligheder inden for tagarbejde. Derfor kan vi også tilbyde professionel rådgivning fra A til Z.

Kontakt os gerne så snart, de første overvejelser kommer på bordet, så du kan få fuld gavn af vores knowhow.
Kontakt os på telefon 20136297 eller skriv til os på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med dit nye tag.