Skriv til os
Ring på tlf.: Hans Jørgen:  (+45) 20 13 62 97 Søren: (+45) 24 40 49 55  eller send en email til  kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk

Tagrenovering

Tagrenovering nær Brønderslev og Aalborg

Når taget har eksisteret i mange år, har det stået model til al slags vejr. Derfor bliver taget mærket med tiden, og det er som regel også grunden til, at en tagrenovering kan blive nødvendig.

NÅR TAGET TRÆNGER TIL EN RENOVERING

En tagrenovering kan både være et stort projekt, hvor store skader skal udbedres, og en mindre opgave, hvor vi tager hånd om små skader, før de udvikler sig til større problemer.
Vi anbefaler altid, at man jævnligt får tilset taget, så man netop undgår en større renovering, og så man forlænger tagets levetid.

​TAG EN SNAK MED OS OM TAGRENOVERING

Hos Vendsyssel Tagbelægning har vi stor erfaring med alle typer opgaver. Vi kommer meget gerne forbi din husstand eller virksomhed for at se på, hvilken type tagrenovering der vil være den bedste i dit tilfælde.

KONTAKT TAGDÆKKER

Kontakt os på telefon 20136297 eller skriv til os på kontakt@vendsyssel-tagbelaegning.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi glæder os altid til at gå i gang med nye projekter inden for tagrenovering.